Szauna

Ha a kemény edzések vagy egy fárasztó munkanap után jól esne egy kis pihenés, ellazulás, frissítse fel testét és lelkét a hagyományos finn szaunánkban, illetve az infrakabinban.

Szauna

Az átlagos hőmérséklete 90 °C, páratartalma kb. 8-15 %. A meleg levegő kívülről melegíti fel a testet, ennek hatására izzadni kezdünk. Az izzadás során méreganyagok távoznak, a bőr tisztul és az anyagcsere is felgyorsul. Jótékony hatással van a lélekre is, hiszen stressz mentesítő és relaxáló hatása van.

Infraszauna

Az infrakabin lehetővé teszi azok számára is a szaunázás örömeit, akik a hagyományos módon nem szaunázhatnak különféle egészségügyi okokból. Alacsony hőfokon (40-60 °C-on kifejti ugyanazt a hatást, mint az eredeti finn szauna 90-100 °C-on. Az infrakabin hatékonyabb, mégis kíméletesebb változata a hagyományos szaunának. Erősíti az immunrendszert, és segíti a szervezet regenerációját. Az infraszaunák segítenek a cellulit, narancsbőr eltávolításában. Mivel az infraszaunák sugárző hője akár háromszor mélyebbre hatol mint a hagyományos szaunáké, ezért sokkal hatékonyabbak. Hatása gyors és intenzív, de az alacsony hőmérséklet folytán használata mégis kellemes, a hagyományos szaunánál kevésbé megterhelő.

Ne szalassza el ezt a nagyszerű alkalmat!

Szaunánk aktuális üzemeléséről a recepción érdeklődjenek!