Squash

Mi az a squash?

A fallabda hasonló ütőkkel zajlik, mint a teniszben, de itt gumilabdával, erre a célra kialakított teremben játszódik. Általában két játékos játssza, de páros mérkőzések esetén négyen vannak a pályán.
Bővebben a szabályzatról

Fallabda Pálya

Két, szabvány méretű pályánkon állunk a squash szerelmeseinek rendelkezésére. A teljesen kezdő, az amatőr játékosokat, valamint a profi versenyzőket egyaránt várjuk pályáinkra.

Pályafoglalás

Squash pályát személyesen vagy telefonon van lehetőség foglalni! Az előzetes foglalást legkésőbb 12 órával az aktuális időpont előtt lehet díjmentesen lemondani, ellenkező esetben az alkalom a bérletből levonásra kerül vagy pedig következő alkalommal felszámoljuk az előzőleg lemondott pálya idősáv szerinti díját! Egy pályát maximum 3 fő használhat, 4 vagy annál több fő esetén mindkét pályát szükséges kibérelni a játék időtartamára! All You Can Move kártyát elfogadunk, azonban egy kártya a pálya egyik felét fedezi, előre foglalásra nincs lehetőség, csak aznapra, a szabad helyek függvényében!
Foglaláskor kérjük jelezni, ha a fizetés All You Can Move kártyával történik, ennek elmulasztása esetén felszámoljuk a pálya díját!

Squash eszköz kölcsönzés, vásárlás

A játékhoz squashütő bérelhető, illetve igény esetén labdát is tudunk biztosítani.
Ütőbérlés: 500 Ft/db
Termünkben lehetőség van a squash eszközök, felszerelések megvásárlására is (ütők, labda, fejpánt, csuklószorító, cipő, tenisztáska, stb.).

Squash versenyek

Vállalkozó kedvű vendégeink időről-időre összemérhetik tudásukat amatőr squash bajnokságainkon.

Squash árak, bérletek

Bővebb információt az alábbi oldalon talál:Áraink