Squash

Mi az a squash?

A fallabda hasonló ütőkkel zajlik, mint a teniszben, de itt gumilabdával, erre a célra kialakított teremben játszódik. Általában két játékos játssza, de páros mérkőzések esetén négyen vannak a pályán.
Bővebben a szabályzatról

Fallabda Pálya

Két, szabvány méretű pályánkon állunk a squash szerelmeseinek rendelkezésére. A teljesen kezdő, az amatőr játékosokat, valamint a profi versenyzőket egyaránt várjuk pályáinkra.

Pályafoglalás

Squash pályát személyesen vagy telefonon van lehetőség foglalni! Az előzetes foglalást legkésőbb 12 órával az aktuális időpont előtt lehet díjmentesen lemondani, ellenkező esetben az alkalom a bérletből levonásra kerül vagy pedig következő alkalommal csak személyesen van lehetőség foglalni, előre fizetéssel! All You Can Move kártyát is elfogadunk, egy kártya a pálya egyik felét fedezi. Amennyiben a pálya egyik felét vagy mindkét felét AYCM kártyával szeretnék fizetni, akkor foglalni csak aznap van lehetőség!

Squash eszköz kölcsönzés, vásárlás

A játékhoz squashütő bérelhető, illetve igény esetén labdát is tudunk biztosítani.
Ütőbérlés: 500 Ft/db
Termünkben lehetőség van a squash eszközök, felszerelések megvásárlására is (ütők, labda, fejpánt, csuklószorító, cipő, tenisztáska, stb.).

Squash versenyek

Vállalkozó kedvű vendégeink időről-időre összemérhetik tudásukat amatőr squash bajnokságainkon.

Squash árak, bérletek

Bővebb információt az alábbi oldalon talál:Áraink