Fitness

A Fitness

A fitness rendszeres gyakorlásával karbantarthatja fizikai és mentális egészségét, javíthatja  állóképességét, fejlesztheti a szív, a tüdő és a vérkeringés tartós teljesítőképességét. Fitness termünkben a legújabb cardio gépek teszik lehetővé a kívánt eredmény mihamarabbi elérését. Csúcsminőségű gépeink széles választékából szabadon próbálhatja ki bármelyiket, hogy aztán megbizonyosodjon róla, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb.

Személyi edző

Fitnesstermünkben szakképzett személyi edzők várják Önt, hogy személyre szabott edzésterv alapján, szakszerű útmutatásokkal és erős motivációval segítsék célja elérését, legyen az izmosabb, szálkásabb test, vagy a súlyfelesleg ledolgozása. A személyi edző először felméri egyéni célját, edzettségi- és egészségügyi állapotát, majd ezek kiértékelése után készíti el a személyre szabott edzéstervet. Az edzések során az edző kizárólag Önre koncentrál, megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját, valamint szükség esetén motiválja Önt, így maximalizálva az edzés hatékonyságát a rendelkezésre álló idő alatt.

Ismerje meg edzőinket!

 

Gépeink

Fitnessklubunkban modern géppark áll kedves vendégeink rendelkezésére.

1. Kardio gépek: Technogym
A Technogym kardiovaszkuláris termékei sokéves, tudományos kutatás eredményei, melyek garantálják a biomechanika és a dizájn tökéletes elegyét, valamint teljesítményindexet, tesztfunkciót kínálnak automatikus protokollal, VO2, és aerob küszöb tesztekhez.
Valamennyi Technogym eszköz különleges CHR mérővel van ellátva.

Futópadok: Run Excite
Kerékpárok: Bike Excite
Ellipszis: Synchro Excite
Taposógép: Step Excite

2. Fitness gépek: Life Fitness
Fitness gépparkunkat kitűnő minőségű Life Fitness gépekkel szereltük fel. Minden izomcsoportját erősítheti a Signature, Sign, Pro2, Fit és Cable Motion gépcsaládok eszközeivel.

3. Erőgépek: Hammer
Edzőtermünket Hammer típusú erőgépekkel és padokkal szereltük fel, hogy Ön biztonságosan, kényelmesen és hatékonyan végezhesse erőfejlesztő gyakorlatait.