Táplálékkiegészítők

Táplálékkiegészítők


A modern kori testépítés már szinte elképzelhetetlen a táplálék kiegészítők nélkül. Ezek valójában koncentrált élelmiszerek, amelyek helyesen alkalmazva jótékony hatással vannak a szervezetre, növelik annak teljesítményét, elősegítik a tömegnövelést, vagy éppen megkönnyítik a zsírégetést. Mindenképpen érdemes jó minőségű, bevizsgált termékeket használni, amelyek mentesek a tiltott teljesítményfokozóktól, ezáltal biztonsággal alkalmazhatóak. Javasoljuk, hogy konzultáljon edzőjével az Ön céljainak leginkább megfelelő termék kiválasztásához, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Fitnesstermünkben a Scitec Nutrition termékeit forgalmazzuk, amelyek részletes árlistáját hamarosan letöltheti weboldalunkról. További információt a termékekről edzőinktől és a recepciónk kaphat.www.scitec.hu

Figyelem: az étrendkiegészítők és a Különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrendkiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek is csupán élelmiszerek, és semmiképpen nem helyettesítik a kiegyensúlyozott változatos étrendet.
Fitnesstermünkben a Scitec Nutrition és a Weider Global Nutrition termékeit forgalmazzuk, amelyek részletes árlistáját hamarosan letöltheti weboldalunkról. További információt a termékekről edzőinktől és a recepciónk kaphat.www.scitec.hu, WEIDER MAGYARORSZÁG

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Fitness termünkben megnyílt WEIDER PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SPORTÉLELMISZER, TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ SZAKÜZLETÜNK. Itt mindent megtalál, ami testépítéshez, izomformáláshoz, fitneszhez szükséges: vitaminok, táplálékkiegészítők és sport tápszerek (protein, tömegnövelő, energiaital, fehérje széles választéka várja).

A német Weider cégnél így készülnek a minőségi termékek:

1. A fejlesztést szoros együttműködésben végzik a kutatók az USA-ban.
2. Megkeresik és kiválasztják a világ legjobb összetevőit.
3. A termelés a magas minőségű német élelmiszergyártás szabályai szerint történik.
4. A termékeinkben ténylegesen az található, ami rá van írva.

Az eredmény a tökéletes minőség és megújulás!