Masszázs

Ha edzés után szeretne egy lazító masszázst, vagy a mindennapi stressztől feszült, szeretne felfrissülni, vagy az egész napos üléstől fáj a háta, dereka, látogasson el masszőreinkhez!

Ismerje meg masszőreinket


Marjovszky Csilla

Nagyon fontosnak tartom, hogy a lehető legjobb eredményt, pozitív változást érjük el a kezelt testtájakon. Ha változtatni szeretne állapotán, fájdalom nélkül szeretné tölteni napjait, szívesen állok rendelkezésre. Folyamatosan bővítem szakmai tudásom, hogy vendégeimnek a lehető legjobb minőségű tudást tudjam biztosítani. Kellemes környezetben várom a felfrissülni, gyógyulni vágyó vendégeket!

Kovács Tamás

Közel 20 évnyi harcművészeti (judo, ju jitsu, baranta) és mellette jó pár évnyi kalandsport múlttal a hátam mögött (pl: gördeszkázás, görkorcsolyázás, ejtőernyőzés, alpinizmus, vízitúrázás, lovaglás ….), a sérülések és egyéb szituációk hatására kialakult bennem az a késztetés, hogy hogyan tudnék segítséget nyújtani a környezetemben lévő embereknek. A gyógy- és sportmasszőri képzés irányába indult el az életem. Tanulmányaim során a keleti és nyugati irányzatok, technikák és gondolkodásmódok ötvözésében találtam meg a saját utamat, amit folyamatosan próbálok fejleszteni. Jelenleg az MTK utánpótlás fiú labdarúgó csapatainál dolgozom masszőrként és mellette egyéb csapatoknál és sportágaknál, is segítem vagy segítettem a felkészülést és a regenerációt.

Áraink

Masszázs árak:
30 perc: 3000 Ft (bevezető áron)
60 perc: 5000 Ft (bevezető áron)

Masszázs bérletek:
4 alkalmas kollektív masszázs bérlet: 11 000 Ft.
8 alkalmas kollektív masszázs bérlet: 21 000 Ft.

A bérletek 30 napig érvényesek, 30 perces masszázsra vonatkoznak és 3 személy használhatja fel.
Várunk szeretettel!

Svédmasszázs:

A masszázs egyik Európában legelterjedtebb fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak és a sportmasszázsnak is, melyek a svédmasszázs fogásait használják.Képes csillapítani a fájdalmakat, és tökéletes ellazulást hoz. Ha fáj valamid, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni szeretnél, akkor ez a masszázs Neked ajánlott. Lassítja a bőr öregedését, illetve rugalmassá teszi azt.

Gyógymasszázs:

Alapjaiban és fogásaiban a svédmasszázshoz hasonló. Speciális technikájával izomfájdalmak, izomgörcsök enyhítésére, fájdalomcsillapításra és stresszoldásra szolgál. Kifejezetten ajánlott sportolók, fizikai vagy folyamatos ülőmunkát végzők számára.

Sportmasszázs:

Kiváló a feszes izomzatú és rendszeresen aktívan sportoló vendégeknek, a nehéz fizikai munkától, ill. a sporttól megfáradt, enervált vagy izomlázas test regenerálására. Segít a sportolás közben szerzett húzódások, zúzódások, ficamok kezelésében. Hatékony a szellemi és más ülőmunka végzésekor kialakuló derék- és hátfájás megelőzésében vagy a munkahelyi és magánéleti stressz oldásában. masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége. a vérkeringés fokozásával felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége.

Hát- és arcmasszázs:

Stresszoldás, migrénes fejfájás, látásjavítás, számítógép használóknak betegségek javítása, ránctalanító. Izomgörcsöket, csomókat, blokkokat kimasszírozzuk a háton. Kiválóan alkalmas stresszes életet élők számára, akik gyakran szenvednek hát-, derék- és fejfájásban.

Mellkas-, nyak- és hátmasszázs:

a masszőr kifejezetten erre a három testrészre koncentrál. Kimasszírozza az izomgörcsöket, csomókat, blokkokat. Nagyon jól esik egy ilyen masszázs, amikor már fizikailag érezzük ezekben a testrészekben a nap terheit.

Talpmasszázs:

Az ember egyik legjobban igénybevett része a lábfej és a talp. Testünk teljes tömegét a lábfejek hordozzák. Különösen fontos, hogy az ennyire terhelt testrészünkre is figyelmet fordítsunk. A kezelés során mindkét lábfejünk 15-15 perces kezelést kap. Kiválóan hat a feszültség oldására, a vérkeringés serkentésére és ezen keresztül a jó közérzet helyreállítsára.

Cellulit (fogyasztó) masszázs:

Segít megszabadulni a súlyfeleslegtől. Méregteleníti a szervezetet, fokozza a sejtanyagcserét és a salakanyagok felvételét a véráramba. Csökkenti a cellulitot. A masszázs során a zsírsejtek összetörnek, felélénkül a belek perisztaltikus mozgása, és a speciális krém masszírozása a problémás területekre cak fokozza a hatást. A masszázs csak kúraszerűen hat. Rendszeresen érdemes alkalmazni. Egy kezelés 60 perc. Legkorábban csak néhány kezelés után mutathatunk fel egyértelmű és kézzelfogható eredményt. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbőr teljes regenerálódását eredményezi.

A masszázs javallatai:

Stresszoldás, lazítás
Görcsoldás
Izomláz
Fájdalomcsillapítás
A bőr, a keringés, a nyirokrendszer állapotának javítása
Általános közérzetjavítás
Krónikus fáradtság ellen
A teljesítőképesség fokozása, az izmok állapotának javítása
Fogyókúra, méregtelenítés kiegészítése
Baleset, műtét utáni rehabilitáció
A mozgásbeszűkülések kezelése
Egyes fejfájások kezelése
Pszichoszomatikus eredetű panaszok (görcsök, emésztési problémák) kezelése
Krónikus gyulladások
Ortopédiai megbetegedések kezelése (pl. lúdtalp,discopathiák, csípőficam)
Reumatológiai megbetegedések kezelése (pl. PHS, Bechterew-kór, lumbágó, isiász, arthrosisok)
Belgyógyászati megbetegedések kezelése (pl. székrekedés, tüdőgyulladás, keringési zavarok)
Ideggyógyászati megbetegedések rehabilitációja (pl. stroke utáni állapot, paresis, trigeminus neuralgia)
Végtagödéma kezelése
Betegségek, állapotromlás megelőzése (pl. tartósan fekvő betegnél a tüdőgyulladás és az izomsorvadás megelőzése, vagy gipszelt végtagnál a gipsz alatti izmok sorvadása ellen akonszenzuális hatás révén)

A masszázs ellenjavallatai:

Az alábbi listában szereplő tényezők egy része teljes ellenjavallat, azaz az ilyen problémában szenvedő embert nem szabad masszírozni. Más részük csak egyes testtájak masszázsát, vagy pedig egyes fogások alkalmazását zárja ki, de nem a masszírozást általában, illetve orvosi szakvélemény beszerzését teheti indokolttá.
Láz
Fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek)
Akut gyulladás
Daganatos betegség (a végstádium kivételével)
Friss trauma, műtét utáni állapot
Hámhiány
Vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése
Rheumatoid arthritis aktív fázisa
Előrehaladott csontritkulás
Be nem állított magas vérnyomás
Ízületi instabilitás
Egyes szív- és keringési problémák
Visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet)
Legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot
Terhesség – nem általános kizáró ok, egyes időszakok és egyes testtájak ellenjavalltak, megváltozik a fogások erőssége és jellege, és nem lehet a szokott módon fektetni a vendéget.
Menstruáció – a masszázs keringésfokozó hatása erősíti a vérzést, a görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása pedig megkönnyíti a menstruáció elviselését, ezért a masszázs egyéni mérlegelést és döntést igényel.