Romvári Gabriella

Bemutatkozó:

Tizenhat éve dolgozom személyi edzőként. A jógával 5 éve ismerkedtem meg Angliában, ahol a Steiner fitness akadémián Stella Nash-től tanultam a Jóga és a Pilates alapjait, amit 2 évig tengerjáró luxushajókon oktattam Olasz és Angol nyelvtudásomnak köszönhetően.
Hazaérkezésem után beiratkoztam az Asram jógaközpont 200 órás Hatha jógaoktatói tanfolyamára, ahol 2016-ban sikeres vizsgát tettem.
Tanulmányaimat azóta a Bálint János által vezetett Purnam jógaiskolában folytatom ahol is az 500 órás haladó jógaoktatói tanfolyam 2 éves képzésén veszek részt. A tanfolyam mellett heti 3 alkalommal tartok kezdő Hatha jógaórákat, ahol szeretném megosztani mindazt a tudást amit kiváló mestereimtől Kádár Zoltántól, Papp Józseftől és Bálint Jánostól sajátithattam el.
A jógatanitás számomra egy küldetés és a legmagasztosabb dolog, amiben mélyen hiszek és melyet szeretnék megosztani az emberekkel, kortól nemtől függetlenül, hogy ezáltal kiterjeszthessem a kollektiv tudatot, mely egy jobb világszemléletet alakithat ki társadalmunkban.