Czudor Benjamin

Bemutatkozás:
Czudor Benjámin vagyok Professzionális Coach és Funkcionális Tréner. A specifikumaim közé tartozik, a Pre és Rehabilitáció, továbbá élsportolókkal való felkészülés és kondicionálás. Rólam még röviden annyit, hogy 6.-ik évemben járok a szakmám területén és 4 éves korom óta rendszeresen, hol némi rendszertelenséggel sportolok. Elég sok sportágban kompetitív voltam és helyezéseket értem el. Régen inkább atléta voltam, aztán edző. Ez 3 éve megváltozott és első sorban edző vagyok és csak másodsorban atléta.
„Mert minden tapasztalat egy hibából vagy sikerből születik és minél többet tanul valaki, annál kevesebb hiba és annál több siker lesz a színen.” – Coach Ben

A csoportos óráim célja: Megtanítani téged helyes mozgásra és átvinni egy általános fizikai felkészítésen (ÁFF), ami minden sportnak az alapja és az egészségesen működő test pillére. Az óráim kemények és precízek, nagyon figyelünk a helyes kivitelezésre és nem alkuszunk meg a helytelen gyenge probálkozásokkal, hanem szorgalmasan dolgozunk azon, hogy minden a lehető legjobban menjen, és abból igyekszünk ész szerűen sokat csinálni. Számomra nincs más opció, mint valamit teljesen profin csinálni. Továbbá köznyelvre lefordítva igyekszem tudás morzsákat elszórni a tanítványok között, hogy amikor oda kerül a sor, hogy nem vagyok ott, akkor is tudatosak legyenek a mozgással kapcsolatban. A tudás hozza meg a kontrollt és lehetővé teszi a felelősségvállalást, a saját edzésünk felett, így lesz valaki készen arra, hogy létrehozza azt a kívánt egészséget, amire vágyik. Várlak barátsággal az óráimon!